Something for the home

INSPIRASJON, ÆREND OG LITT SHOPPING TIL HJEMMET

I går var en mandag som Marthe og jeg fylte med ærend rundt omkring i byen, sanking av inspirasjon, et lite møte med jentene på salgsavdelingen vår og en tur innom Hanne, yogalæreren som skal være med oss på camillapihl.no redaksjonens tur til Andalusia. (Det er forresten snart fullbooket, så sikre deg en plass i dag hvis du vil være med oss!). Vi fikk også tid til å titte innom noen butikker og fant oss noen nye skatter til hjemmet. Stay tuned, så skal vi vise dere!

Forrige ukes fine vær har gjort at jeg har tatt frem både skinnjakke og lysere klær fra skapet. Kanskje litt overivrig, men det fungerte faktisk veldig fint bare man har et tynt lag ull innerst!

Jeg kjenner også at jeg fikk skikkelig lyst på en slik customized skinnbenk i et fremtidig hjem – skikkelig, skikkelig fint i en kjøkkenkrok!