Nytt hus & oppussing på gang

KLAR – FERDIG – OPPUSSING!

På fredag fikk vi nøklene til det som skal bli vårt nye hjem. Et hjem som passer enda litt bedre for et nytt familiemedlem! Og på mandag startet vi med oppussingen. Eller ikke vi da! Vi skal total renovere hele huset og har valgt å bruke Lomundal Bygg som totalentreprenør på hele prosjektet. Da vi skal pusse opp alle rom, lage nytt bad, nytt kjøkken, rive vegger, flytte bad til rom som ikke er bad den dag i dag etc, skjønte vi kjapt at det var smart å ha en prosjektleder som holder i alt. En prosjektleder som sørger for å gjøre prosessen smidig og koordinerer alt med alle. Snakker om interiørarkitekter, snekkere, malere, riving, rørleggere, elektrikere, hvitevarer, flislegging, muring, bestilling av materialer, lysdesign, vaskerom, kort fortalt en sinnsykt stor jobb, som vi ikke har peiling på.  En trygghet for oss med noen som holder i alt, og som har full kontroll og oversikt.

Gleder meg så til å ta dere med på oppussingen og vise dere før, etter og underveis. Det kommer til å bli sååå fint!

Dette rommet som tidligere har vært ett bad skal bli ett walk in closet ( YAY!)

Og dette rommet som før var et gjestesoverom skal vi forvandle til vårt drømmebad!

Gleder meg så utrolig mye til å se det ferdige resultatet og håper dere synes det blir gøy å være med på hele prosessen.

Jakke/skjorte fra Zara, lululemon tights, t-skjorte fra Peter sitt klesskap og sko fra Louis Vuitton (I know, helt feil fottøy i støvete oppussing, men jeg visste ikke at det hadde kommet så langt på så kort tid.)

Får mange spørsmål om hjem og oppussing, derfor presiserer jeg: Vi betaler for oppussingen selv. Vi har fått noe rabatt, men det er altså ikke et sponset prosjekt. Kommer til å vise mye av huset og oppussingen og dele erfaringer og ting vi liker, og velger derfor å merke innlegg med Lomundal Bygg som annonse.