En enkel grønn middag

ENKEL GRØNN ERTESUPPE OG POTETPANNE MED SMAK AV VÅR OG SOLSKINN

Jeg ble så inspirert av det fine solskinnet og de vårlige vibbene på søndag at middagen ble grønn med gode vårlige smaker! En grønn ertesuppe og en potetpanne med sitron og spinat. Super lettvint og skikkelig godt!

Til suppen trenger du:
500 g frosne grønne erter
4-5 dl vann
1 grønnsaksbuljong
sitron

Salt og pepper
Og litt spisskummin om du liker den smaken

Kok opp erter i vann og buljong  og la det koke i ett par minutter. Bruk en stavmikser eller blender og kjør suppen glatt og jevn. Smak til med salt, pepper og saften far en frisk sitron. Eventuelt litt spisskummin om du vil ha litt mer smak.

Jeg hadde litt rester av kokte poteter og spinat liggende i kjøleskapet og lagde en liten siderett med de istedenfor brød til suppen.  Skjær opp kokte poteter i skiver og brun de lett i pannen sammen med fersk spinat. Smak til med salt og pepper og skvis over saften av en sitron. Skikkelig godt ble det!

Bon Appétit!