Crystal of the week

HEI DU LILLE RØDE KARNEOL

I går var vi en liten tur innom Lille Arkana og noen nye krystaller ble med hjem. De aller fleste av krystallene jeg kjøpte er gaver til mennesker jeg er glad i. Krystaller er forresten en fin gave å få hvis du liker det litt alternative, en liten oppmerksomhet med fine intensjoner. Vi har før laget en liten gaveguide for krystaller, den finner du her, den kan være fin å bruke hvis du skal velge ut en krystall som gave.

En av krystallene som ble med hjem i går var en liten rød karneol, i perfekt lommestørrelse. Karneolen er kjent for å være balanserende, gi trygghet, harmoni og livsglede. Den skal også være til hjelp når man må ta beslutninger og øke konsentrasjonsevnen. En liten vakker krystall ladet med mange gode egenskaper med andre ord!