3 franske frøkner som inspirerer

ELSK PÅ FRANSKE VOGUE SINE «UNE FILLE, UN STYLE» VIDEOER

Det er noe med den franske stilen som alltid fascinerer meg! Jeg elsker måten de mikser gammelt og nytt, hvordan de alltid ser kule ut, men samtidig så tidløse. Jeg er sikker på at jeg kunne sett disse videoen for 10 år siden, eller 10 år frem i tid – og fortsatt latt meg inspirere i like stor grad. De franske frøknene er rett og slett eksperter på klassisk & cool. I Une Fille, un style videoene til Vogue Paris får vi bli med kule franske jenter hjem for en titt på deres stil – både hvordan de bor, og hvordan de kler seg. Jeg kan knapt et ord fransk, så jeg forstår ikke hva som blir sagt. Men jeg finner så mye inspirasjon i de vakre levende bildene og synes fransk klinger så godt i ørene at jeg nyter hvert sekund!

Legg merke til hvordan de styler plaggene i garderoben sin og alle de fine detaljene i hjemmene deres. Jeg kjenner at jeg fikk lyst til å skifte til jeans og en av mine pyjamasskjorter i silke asap, jeg fikk lyst på en sofa i grønn velur og å gå på jakt i bruktbutikker etter fine skatter til hjemmet. Très très chic!