Tiden flyr av gårde

-Inneholder reklame for egne merkevarer-

– OG MAGEN VOKSER OG VOKSER!

Jeg føler ukene flyr av gårde om dagen og magen vokser i rekordfart! Kjenner litt på at det begynner å bli litt tyngre å bevege seg rundt enn tidligere og jeg er helt fascinert av hvor mye en mage og en baby kan vokse på en uke! <3 Det hyggeligste akkurat nå er det mange søte sparkene og bevegelsene der inne. Kan fortsatt ikke helt tro at det i løpet av våren kommer ett lite nytt menneske! At det er faktisk er det jeg går rundt og bærer på! <3

I løpet av kort tid får vi nøklene til det som skal bli vårt nye hjem. Da startet vi med full renovering og oppussing  som jeg gleder meg til å ta dere med på. Også flytter vi snart fra leiligheten og inn i en midlertidig bolig hvor vi skal være med babyen til oppussingen er klar! Så om litt blir det å skru sammen babyseng, barnevogner og alt man trenger til den lille kommer.

Jeg føler meg utrolig heldig som fortsatt jobber som vanlig! Denne uken har Camilla Pihl Cosmetics hatt lansering på H&M, Camilla Pihl Wear teamet mitt er på messe moteuken i København med AW 20 kolleksjonen, SS20 er like rundt hjørnet og ny kolleksjon skal settes i gang og designes i neste uke. Vi søker forresten en ny Brand Director til CAMILLA PIHL WEAR, så dersom det er deg, klikk deg inn her!

Kanskje ikke så rart at dagene og ukene flyr av gårde når man har mye å gjøre? Vipps så er det en baby her! <3

Bukse:Svalbard Pants fra Camilla Pihl og topp fra Zara