Palo santo for freshness

NÅR DU TRENGER LITT GODE VIBBER OF FRESHNESS

Føler du noen ganger at det kan være litt dårlig energi i et rom, uansett hvor mye du lufter ut eller rydder? Kanskje du skal gi Palo Santo et forsøk! Palo Santo er en veldig aromatisk tresort som vokser langs kysten i Sør Amerika. Tresorten er i slekt med myrrah og frankincence og er tradisjonelt brukt i renselsesritualer, alternativ medisin og healing gjennom århundre og blir derfor også kalt for «Hellig Tre».

Vi har en skål med Palo Santo stående både på kontoret og hjemme, og bruker det når vi føler for å tilføre litt ekstra gode vibber og kvitte seg med negativ energi. Det sies at det skal være litt ekstra fint å ta en liten Palo Santo rens hvis det har vært møter eller selskap med mange mennesker, eller noen har vært syke – inn med de gode vibbene, og ut med de dårlige! Har du lyst til å teste? Da kan du lese mer om Palo Santo og hvordan du bruker det her. Pst! Pass på at du kjøper fairtrade Palo Santo eller at Palo Santoen er bæredyktig dyrket frem, siden tresorten er truet.