Do your hair good

LYST PÅ LANGT, SKINNENDE MYKT HÅR? TEST UT RISVANN! 

Jupp, jeg rynket også litt på nesa når jeg første hørte at man skulle putte risvann i håret for å få lengre, blankere og sunnere hår. Men etter å ha lest meg opp litt så er det faktisk ikke så rart. Det sies at risvannet inneholder mange av vitaminene og mineralene du finner i ris, slik som aminosyrer, B-vitaminer, vitamin E, mineraler og antioksidanter. Kvinner i Kina, Japan og Sørøst-Asia skal visstnok ha brukt risvann som hårbehandling i århundrer!

Selv har jeg masse krøller fra naturens side og bruker daglig varmeverktøy for å temme håret. Det gjør håret ekstra tørt og slitt, så jeg er villig til å teste ut det meste for å få det lange blanke drømmehåret! Legg ris i vann over natten eller ta vare på vannet etter du har kokt risen, så enkelt får du risvann!

Vask håret som vanlig med sjampoo, deretter tar du i risvann, masserer det god inn i hodebunn og lar det virke i ca 20 minutter. Skyll grundig ut og avslutt med litt balsam.

Lyst til å lese mer? Klikk deg inn her