Her er vår yogainstruktør

SI HEI TIL HANNE SOFIE HERLAND

Dette har vi gledet oss skikkelig til – å fortelle der hvilken yogainstruktør som blir med oss på reisen til Andalusia. Og her er hun, Hanne Sofie Herland. Ei skikkelig solstråle av en person. Vi kjenner at vi blir så glade hver gang vi er rundt henne og gleder oss til å la dere bli litt mer kjent med henne og!

Da vi valgte ut Hanne som vår yogainstruktør så la vi vekt på den brede kompetansen hennes og hennes utrolig behagelige vesen – vi kjenner at pulsen synker litt hver gang vi er med henne, og hun smitter oss alltid med sitt gode humør.

Og her skal du få se litt mer av Hanne, hun viser nemlig 3 enkle øvelser for kontoret. Disse 3 øvelsene er perfekte for stive og ømme nakker og skuldre som har tilbragt mye tid foran skjerm. Test de ut selv, noen minutter med disse gjør underverker!

Hanne er yogainstruktør og personlig trener med lang erfaring som privat trener og instruktør. Hun vokste opp med rytmisk gymnastikk og dans, og yoga gled naturlig inn i livet hennes. Hanne underviser Hatha, Vinyasa Flow, Nidra og Yin yoga.

Yogaklasser med Hanne består alltid av en liten magisk touch, blant annet ved bruk av aromaterapi. Og hun har alltid fokus på takknemlighet og det er nok en av grunnene til at vi falt så for Hanne og hennes tilnærming til yoga. Vi kan nesten ikke vente til vi skal tilbringe noen deilige dager i Andalusia med Hanne og flere av dere!

Vi har fortsatt noen plasser igjen, har du lyst til å være med oss på tur? Du finner mer info her.