En ny & fresh makeup rutine

NYTT ÅR OG NY RUTINE MED RENE PRODUKTER FRA JANE IREDALE 

Et nytt år for meg handler om en ren start og nye rutiner. Det handler ikke bare om trening og mat, men også makeup og produkter vi putter på huden.  Jeg startet året i stolen til makeupartist Tomas Erdis og beautymerket jane iredale! Et merke vi alle har vært borti før, men altså wow – vi har funnet oss så mange nye favorittprodukter og lært oss nye teknikker etter denne fine og lærerike dagen!

jane iredale sine produkter pleier huden og er laget av rene mineraler og planteekstrakter, helt uten skadelige ingredienser. I denne videoen deler Tomas sine beste tips til hvordan du legger glødende og fin makeup som varer hele dagen. Vi er sikre på at du kommer til å plukke opp mange tips og triks underveis! Snurr film.

Og du, produktene er selvsagt ikke testet på dyr og økologiske – akkurat sånn vi vil ha det!

Her finner du produktene som er brukt i filmen: 
Smooth affair Primer
Enlighten concealer
Beyond Matte foundation 
Amazing Base pudder
Eye Pencil 
PureLash Lash Extender
Longest Lash Maskara 
Pommisst
Retractable Brow Pencil
PureBrow
Lip Pencil
Triple Luxe
Bronzer