DIY FRESH RENGJØRINGSSPRAY

EN FRESH RENGJØRINGSSPRAY DU LAGER SELV

Har du forsøkt å lage din egen rengjøringsspray til badet før? Vel, det er superenkelt og en fin måte å slippe unna de gufne ingrediensene du finner i mange rengjøringssprayer. Og veldig effektivt! Denne sprayen gir skinnende rent bad, lukter deilig og er et langt bedre valg for deg, miljøet og inneklimaet.

Du trenger økologiske sitroner, klar eddik, en kvast fersk rosmarin og eventuelt en eterisk olje som du liker godt.

Bland 2,5 desiliter klar eddik med 3 desiliter vann i en bolle. Legg oppi en kvast fersk rosmarin og rasp over skallet fra 1-2 økologiske sitroner. Hvis du har lyst til å tilsette litt ekstra lukt, så kan du bruke en eterisk olje du er glad i, eukalyptus, rosmarin eller sitron er perfekt. Tilsett cirka 10 dråper. La blandingen stå en times tid, så siler du den og heller over på en sprayflaske. Sånn, der har du en fresh naturlig spray for et rent bad! (Pst! sprayen bør ikke brukes på fuger, eller marmor)