Cheesy vegansk popcornkrydder

FORDI DET ER DEN INTERNASJONALE POPCORNDAGEN PÅ SØNDAG

Jeg er så tullete glad i popcorn, det er noe av det beste jeg vet! Og det er de salte, cheesy variantene som er favorittene. Her har jeg en supergod oppskrift på popcornkrydder, som smaker både cheesy og salt, og i tillegg er vegansk! Den skal jeg selvfølgelig dele med dere.

Popcornkrydderet består av kun to ingredienser – himalayasalt og næringsgjær. Næringsgjær høres kanskje ikke så forlokkende ut, men ikke la deg skremme av navnet. Næringsgjær er gjær som ikke er aktivt lenger og inneholder masse næringsstoffer, blant annet B12 som veldig mange får i seg for lite av. Det har en osteaktig smak og er derfor perfekt på popcorn. Bland 2-3 spiseskjeer næringsgjær med et par teskjeer himalayasalt og du har et superdigg popcornkrydder! Lag gjerne opp litt krydder når du først er i gang, og oppbevar det på en tett flaske eller i en tett boks. Du får kjøpt næringsgjær på de fleste helsekostbutikker.

Da gjenstår det bare å ønske dere en skikkelig fin popcorndag på søndag, jeg går i hvert fall all inn på feiringen – da skal det poppes!