Våre Oslo favoritter

EN KAFFEFAVORITT I OSLO

Oslo byr på noen ekstra gode kaffesteder, og dette er helt klart et av de beste! Tim Wendelboe oppdaget jeg for 5-6 år siden, og det har vært en kjær favoritt siden. Det høres kanskje litt rart ut, at jeg som nesten bare drikker te, kommer med en kaffeanbefaling. Men det er noe spesielt med de få gangene jeg nyter kaffe, da vil jeg gjerne ha en kaffe av beste sort og hele opplevelsen rundt denne koppen. Og god kaffe, det finner du hos Tim Wendelboe!

Bønnene håndplukkes fra nøye utvalgte farmer, og blir senere brent i lokalene i Oslo. Her er alt lagt til rette for den ultimate kaffeopplevelsen. For de ekstra interesserte har man også muligheten til å bli med på kopping, hvor man lærer brygge-prosessen bak en perfekt kopp kaffe.

Jeg elsker også det brune, varme interiøret. Stedet er ikke det største, men det er alltid hyggelig å komme hit. På lørdager og søndager er det som regel mye mennesker innom, så det kan ta litt tid før du finner en plass å sitte. Ro ned, nyt den deilige lukten av kaffe og vent, plutselig dukker det opp en sitteplass eller to. Denne lille ventetiden synes jeg faktisk er litt av sjarmen!

På våren og sommeren serverer de tullete gode iskaffer. Nok en grunn til å glede seg til våren!

Har du ikke tid til å sitte ned kan du alltids ta med deg kaffen i hånden og tusle gatelangs på Grünerløkka.

Lyst til å stikke innom? Du finner Tim Wendelboe i Grüners gate 1, på Grünerløkka.
Og du? Har du noen Oslo favoritter, noen tips til steder vi bør besøke? Send oss en DM på instagram, vi blir glade for alle tips. Du finner en oversikt over våre favoritter her.