A mom’s one line diary

ET GAVETIPS TIL EN KOMMENDE MAMMA

På nattbordet mitt så ligger det en liten bok som jeg har blitt veldig glad i. En dag, når min datter blir større, så skal hun få denne boken. Mom’s One Line a Day er en dagbok der det er plass til å skrive en liten strofe hver dag – i fem år. En setning eller to fra dagen som har gått , sett i et mammaperspektiv. Kanskje en morsom ting som er blitt sagt, en ting barnet har fått til, en episode som man vil huske, eller noen tanker om det å være mamma. Man kan velge å bruke den som en mini-dagbok for sin egen del, eller fylle den ut og gi den til barnet når det blir større slik som jeg gjør. Uansett, det er en fin måte å sette litt pris på alle de små øyeblikkene, hver eneste dag.

Jeg husker ikke helt hvor jeg kjøpte boken, men du kan blant annet finne den her.