Kjapp curry på 1-2-3

-Inneholder reklame for egne merkevarer-

 

EN ENKEL OG KJAPP MIDDAGSFAVORITT

Enkle sunne middager som går kjapt er jeg fan av om dagen. En annen ting jeg og er fan av er Hannelenesvegetar på instagram jeg finner så mye inspirasjon på plantebaserte oppskrifter som er enkle å lage og som smaker helt himmelsk! Anbefaler å følge henne på det varmeste dersom du trenger litt inspo på kjøkkenet! En av mine middagsfavoritter fra henne er en linsegryte . Jeg har brukt hennes oppskrift som base og lagt til litt ekstra ingredienser.

Du trenger:

1 gul løk
2 hvitløksfedd
2-4 spiseskjeer med rød curry paste/smak deg litt til.
Kokte poteter , på travle dager kjører jeg på med ferdig kokte man finner i butikken.
1 boks hermetiske tomater
1 boks kokosmelk
1 pakke spinat
1 grønnsaksbuljongterning
2 små bokser med røde linser ca 400 g totalt
1 rød paprika
Tørkede chiliflak

Koriander og eventuelt en dæsj creme fraiche på toppen. Jeg elsker Oatly sin plantebaserte variant.

Varm oljen i en kjele og surr løk og hvitløk blank. Tilsett oppkuttet parika og la det surre litt i oljen. Tilsett rød currypaste , hermetiske tomater, kokosmelk og knus en buljongeterning i blandingen. La det putre i 5-10 minutter. Tilsett linser, kokte poteter og spinat. Og voila! Diggeste middagen ferdig! Topp med chiliflak, koriander og en dæsj creme fraiche  -Også er det skikkelig godt med litt kokt ris ved siden av synes jeg.

Cardigan fra min nye SS kolleksjon med CAMILLA PIHL WEAR som er like rundt hjørnet!