Bathroom of our dreams

TONE KROKEN HAR BADET VI DRØMMER OM AKKURAT NÅ

For litt siden så var vi på besøk hjemme hos interiørstylist Tone Kroken. Og vi drømmer fortsatt om det vakre badet hennes. Miksen av materialer, den delikate blåfargen på veggen, hennes lekne måte å kombinere gammelt og nytt, moderne design og elementer fra naturen. Vi klarer ikke å se oss mette på disse bildene – så vakkert!

Det er noe helt eget med elementer fra naturen på et bad. De harde materialene som man ofte finner på bad, slik som fliser, stål og glass mykes opp av naturlige elementer som tre, planter og blomster – og den kontrasten er så fin.

Vi elsker også måten hun har valgt bort ordinære baderomsmøbler og gått for sin helt egne vri – mer om den løsningen kan du se i denne videoen, der vi får en rundtur i hjemmet til Tone og hun snakker litt om nettopp dette vakre skapet.

Vi elsker også hvordan Tone mikser sølv- og gulltoner om hverandre, og finner sitt helt egne uttrykk.

Og dere, om litt deler vi også en ny video fra besøket hjemme hos Tone – der hun deler sine beste interiørtips. Stay tuned!