3 gode lydbøker

LYDBOK ER EN NY GOD RUTINE FOR OSS

Vi elsker å la oss inspirere av podcaster, vakker musikk og vakre bilder, men vi liker også å høre på en god lydbok når vi ønsker innhold med litt mer tyngde. Og i 2020 skal vi la lydbøker bli en større del av vår hverdag, både som inspirasjonskilde og en fin måte å koble ut. Det er noe eget med en god bok på øret, la seg rive med av historiene og få litt mentalt påfyll! Vi jentene i redaksjonen har plukket ut hver vår favoritt for øyeblikket, som vi har lyttet på så langt i det nye året.

Marthe sin favoritt er Så mye hadde jeg av Trude Marstein. En sterk og spennende betraktning av menneskelige forhold og forventninger, som er vanskelig å legge fra seg når man først har begynt. Ikke uten grunn at den har høstet utallige femmere og seksere på terningen!

Titte elsker faktabaserte bøker og gjerne med et historisk tema, og valgte seg ut Den største forbrytelsen av Marte Michelet. Boken fikk Brageprisen 2014 og er en rystende fortelling om utryddelsen av jøder i Norge. En sterk og vond, men samtidig veldig viktig fortelling.

Randi valgte ut Foreldremagi av psykolog og foreldreterapeut Hedvig Montgomery. Hedvig har en raus og fin tilnærming til foreldrerollen og deler gode tips, triks og erfaringer til hvordan man legge til rette for at barn skal utvikle seg til lykkelige individer med en sunn mental helse. En fin bok for deg som er forelder!

Har du også lyst til å fylle 2020 med gode lydbøker? Registrer deg på denne linken eller send pihl til telefonnummer 2280 for å få 4 ukers gratis lytting med Fabel (gjelder nye abonnenter).