It’s all about homemade

HÅNDLAGET ER BLITT EN TREND

Vi elsker å skape ting med hendene! Og ble overbegreistret da vi så at nyeste Eurowoman magasinet har viet så mye oppmerksomhet til håndarbeid. Men så er det jo også en ting i tiden. En tendens som sier noe om tiden vi lever i, og behovet for å koble av med noe helt annet. Roen man finner når man strikker, maler, hekler eller gjør noe annet kreativt eller skapende.

Maling har vært en favoritt hos meg i mange år, det er nesten litt meditativt for meg å leke meg med farger og pensler. Men med en liten fireåring i hus er det ikke alltid så praktisk å ha store leretter fulle av maling liggende utover gulvene, så de siste årene har det blitt malingsprosjekter i litt mindre skala. Slik som å male på keramikk og porselen! Dere husker kanskje at jeg malte disse tallerknene og krusene? Det er en superfin liten DIY du kan gjøre hjemme, som hverken krever så mye utstyr eller så stor plass.

For noen uker siden kom jeg også over kunstnern Alice Herbst på instagram, og jeg er helt hooked! Jeg kan sitte og titte på videoene av at hun maler i en hel liten evighet – så vakkert!