When in doubt wear red

3 MØRKERØDE FAVORITTER FOR NEGLENE

Akkurat nå vil jeg bare male neglene i mørkerøde nyanser. De friske rødtonene skal få vente til nærmere sommeren. De dype rødtonene er litt ekstra fine til fargene i vintergarderoben og til vinterbleke hender. Jeg veksler mellom disse tre budsjettfavorittene – Sibylline, Red Carpet og True Tyrian, alle sammen fra H&M. Sibylline er en dyp rød som går litt mot plomme, Red Carpet er den friskeste av de, og den heller litt mot det rustrøde og True Tyrian er en mørk, mørk rød og et perfekt alternativ til sort. Jeg liker også å kombinere disse fargene, ved å lakke fingerneglene i en av fargene og tåneglene i en av de andre. Når jeg tenker etter, så tror jeg aldri at jeg har lakket tånegler og fingernegler i samme farge – synes det er freshest når det er to forskjellige fargetoner!