Hey you moon child

TRE APPER FOR DEG SOM LIKER MÅNEN OG ASTROLOGI

Jeg har alltid latt med fascinere av stjerner, månen og astrologi. Og jeg kjenner meg ofte skremmende godt igjen i beskrivelsen av mitt eget stjernetegn. Hvis du også synes dette er et spennende tema, så har jeg tre apper du kanskje vil like!

Den første appen er The Moon, som er en visuell månekalender som viser månens faser og utvikling til enhver tid. Helt topp å følge med på hvis du har en liten forkjærlighet for månen. Selv så drømmer jeg mye rart og sover dårlig hver gang det er fullmåne, og jeg vet mange som har det på samme måte. Det sies også at det er flere fødsler rundt fullmåne. Det høres kanskje litt rart ut, men månen påvirker oss mer enn vi kanskje tror.

Den andre er The Moon Calendar, som rett og slett er en veldig vakker app. Jeg elsker designet på denne! Du kan enkelt se hvilken fase månen er i til enhver tid, du kan legge inn ditt eget fødselstidspunkt og sted – og få detaljert horoskop og astrologisk informasjon hver dag. Og hvis du er hard core moon child så kan du jo velge å gjøre noen av måneritualene og self care forslagene som appen foreslår!

En tredje app jeg har liggende på mobilen min, er The Pattern. Denne appen er egentlig tenkt som et slags astrologisk sosial nettverk, men jeg bruker den ikke på den måten. Appen gir deg daglige små astrologiske oppdateringer som jeg liker å følge med på. Den tar for seg ulike astrologiske sykluser som er spennende å følge med på.

Er du interessert i mer om astrologi? Sjekk ut denne fine astrologipodden som vi anbefalte for en tid tilbake.