Dagens Office style

-Inneholder reklame for egne merkevarer-

FREDAG, SOL OG LANSERING

Hvor ble det av denne uken! Vipps så var det fredag! (sjukt digg!) – Og sol!! (sjukt digg!!) I dag skal jeg ta tak i litt løse tråder i diverse prosjekter og noen møter angående oppussing av nytt hus som snart setter i gang! Gleder meg veldig til å ta dere med i hele prosessen, for det kommer til å bli veldig fint!

Også lanserer jeg de søteste nye strikkeoppskrifter til de minste i dag på www.camillapihlstrikk.no. Vet at mange har etterspurt strikkeoppskrifter på fine gensere og luer til de små fine gutta og, så det lanseres i dag! Klikk deg inn og sjekk de ut! Perfekt å strikke da det går kjapt og perfekt måte å bruke opp restegarn man har liggende.

Jeg kommer til å dele gravidinnlegget jeg har lovet dere lenge nå og. Publiserer det på slutten av dagen i dag.

Sko fra Louis Vuitton, kåpe og bukse fra Zara og veske fra Fendi