New collections in the making

-Inneholder reklame for egne merkevarer-

EN SKIKKELIG FIN DAG MED DESIGNTEAMET!

I dag har jeg hatt en helt vidunderlig dag med designteamet mitt og hele gjengen som jobber med CAMILLA PIHL WEAR! Så utrolig hyggelig og fin gjeng som jeg er så stolt av!  Dager som dette blir litt lange og intense, men gir så mye god kreativ påfyll til sjelen.

Og ikke minst byr de på masse latter og smil!

I dag har vi gått igjennom AW 20 kolleksjonen før teamet mitt tar den med på CIFF messen under København Fashion Week. Siden jeg begynner å bli rimelig høygravid blir jeg for første gang ikke med, men sender plagg og ny kolleksjon med det dyktige teamet mitt.

Også har vi lagt planer for vår nye vår- og sommerkolleksjon som er tullete fin. De første plaggene slippes allerede i februar, så det er bare å begynne å glede seg.

Elsker kreative fine dager som dette!