Boka jeg leste i ferien

KANSKJE DU OGSÅ KAN PLUKKE OPP ET TIPS ELLER TO?

Denne boken har stått på listen over bøker jeg har hatt lyst til å lese en god stund. Mange har anbefalt den og fortalt at den kommer med mange gode tips til ting man kan implementere i hverdagen for å leve litt sunnere og unngå inflammasjoner. Boken er skrevet av den svenske journalisten og forfatteren Maria Borelius, som brukte fire år på å reise rundt i verden og teste ulike teorier, kurer og treningsformer for å se om hun kunne få bukt på sine egne utfordringer med helsen. Og resultatet ble boken Helserevolusjonen.

Å lese om Maria Borelius sin reise var spennende, så det tok ikke så mange dagene før jeg hadde trålet meg gjennom boken. Underveis noterte jeg ned noen tips, tok bilder av lister jeg ville huske og satt igjen med mange gode tips som jeg har tenkt å ta med meg videre. Så der har du et lite boktips hvis du også synes det kan være spennende å lese om slike temaer!

En annen ting jeg vil minne deg på, er å bruke det lokale biblioteket ditt. Det er skikkelig hyggelig å der i stillheten, mellom alle radene med bøker og lete etter noen nye bokskatter. Anbefales!