Våre Oslo favoritter

HOTELLET DER HYGGE ER I FOKUS

Unner du deg en staycation i egen by noen gang? Vel, det kan anbefales på det varmeste. Rett før jul booket vi oss inn en natt på hotell i Oslo, for et lite avbrekk i hverdagen. Og hotellet vi valgte er perfekt for en hyggelig liten getaway – Hotell Guldsmeden. Et lite eco-fokusert boutique hotell der hygge står i fokus.

Et lite tips er å booke bryllupssuiten, som faktisk har en veldig overkommelig pris. Da får du badekar inne på selve rommet og egen sauna på badet! Veldig, veldig digg!

«Sleep is the best meditation», vel, det er i hvert fall en type meditasjon jeg godt kan like!

Guldsmeden i Oslo er en del av en liten privateid kjede med eco-vennlige hoteller, der alt fra såper, til håndklær og maten som blir servert er økologisk i stor grad.

Jeg elsker hoteller som har det lille ekstra! Slik som en deilig aromatisk romspray, og alle de små, fine detaljene overalt.

All mat blir servert i hotellets restaurant GOAT, med fokus på økologiske og lokale råvarer. Her finner du også den lune, hyggelige stemningen som gjør at man føler seg hjemme med en gang.

Og en skikkelig digg frokost! Her kan du velge mellom deilige salater, masse ulike nøtteblandinger og granola, deilig nybakst og fresht pålegg. Jeg fikk hang-up på den deilige frokostsalaten med epler, gulrot, rødbete og sesamfrø.

Guldsmeden er et slik hotell man fort blir glad i, og gjerne reiser tilbake til. De har også flere hoteller rundt omkring i verden, blant annet flere i København, vel verdt å sjekke ut hvis du skal dit!

Guldsmeden Oslo ligger i rolige omgivelser i Parkveien 78 i Oslo.