Blir større og større og større

-Inneholder reklame for egne merkevarer-

TRØTTE MORGENER OG VOKSENDE MAGE

En ting er sikkert. Denne magen har vokst godt i julen! Det var litt tøft å starte igjen etter noen deilig fridager og jeg kjenner at det å stå opp tidlig er ikke noe min gravide kropp er sånn kjempeglad i da jeg våkner en del i løpet av natten. Jeg prøver derfor så godt jeg kan å unne meg en rolig start før møter og jobb smeller i gang. Også føler jeg meg veldig heldig som har hatt ett så ukomplisert og enkelt svangerskap uten kvalme, trøtthet eller andre plager. Noe som gjør at jeg kan jobbe 100% som jeg pleier!

Og det å være trøtt på morgenkvisten tror jeg nesten ligger i mitt DNA. Har aldri vært glad i stå opp tidlig, gravid eller ei. Og ja, vet at det blir nye tider om litt, nettopp derfor jeg unner meg litt rolig start på dagen for meg selv nå så lenge jeg kan. Drikker masse te og lar kroppen våkne sånn skikkelig!

Denne uken skal jeg på ny kontroll på sykehuset, noe som alltid er hyggelig da jeg synes det er så koselig med ultralyd! Jeg får mye tilbakemeldinger fra dere om jeg kan dele litt mer fra svangerskapet og det skal jeg prøve å gjøre. Husk at dette er helt nytt for meg, har aldri gått gravid før så jeg prøver meg litt frem som alle andre, men alt jeg finner av nyttige ting og fine tips skal jeg selvsagt dele. Jeg har vært heldig med at det har gått så smooth, så jeg har liksom ikke trengt å gjøre noe annet enn å ta litt ekstra godt vare på meg selv og spise og sove godt. Det er egentlig det beste tipset jeg har til nå. Det og unn deg selv en gravidpute. Min favoritt er fra BB hug me

 

Cardigan fra min nye strikkekolleksjon. Jeg bruker den som deilig morgenkåpe. Jasmine heter den og du finner oppskriften her. Buksen er Svalbard pants fra min egen CAMILLA PIHL kolleksjon her.