Masse nye strikkeoppskrifter

SAY HELLO TO THE BLACK & WHITE COLLECTION

Ingenting slår ett nytt strikkeprosjekt på pinnen og ingenting er med mindfulness for meg enn nettopp det. Akkurat nå holder jeg på å strikke noe fint den lille i magen. (Du finner mange fine barneoppskrifter med garnet mitt her.) Og når jeg er ferdig med det prsojketet skal jeg strikke meg noen nye fine gensere  fra min nye Black & White kolleksjon som ble lansert i dag. Jeg trenger nemlig litt større plass til magen min enn da disse bildene ble tatt i høst.

Jeg elsker denne kolleksjonen og strikkeoppskriftene i sort, hvitt og grått. Du kan selvsagt strikke genserne i de fargene du vil da jeg har hele 20 fine farger å velge mellom på garnet mitt Olava, Pihlros og Fnugg.

 

Du finner alle de nye strikkeoppskriftene i kolleksjonen gratis på strikkesiden min camillapihlstrikk.no. Og ikke glem woolit.no da, perfekt for deg som trenger noen som kan strikke for deg!