Crystal of the week

A CALMING AND ENERGIZING STONE IN ONE 

Opalite heter denne ukens krystall, og den har vært med meg en stund uten at jeg har visst så mye om den. Denne krystallen er faktisk menneskeskapt – jepp jeg ble også overrasket når jeg hørte det! Opalite er en populær helbredende edelsten, som også er kjent under navnet Tiffany stein. Det er kanskje overraskende å vite at til tross for sin syntetiske opprinnelse, har opalite lenge vært assosiert med forskjellige helbredelsesfordeler som er ganske like egenskapene til naturlige krystaller. Opalite er kjent for sine høye energiske egenskaper sim blant annet er gunstig under meditasjon og for å oppnå forretningssuksess.

Egenskaper eller ei, denne steinen skaper det mest magiske lyset når solen skinner på den og det er i hvert fall grunn nok for meg til å like denne.