Året som gikk 2019

HEI 2020!

Så var enda ett år omme og i tradisjonen tro har jeg satt sammen ett «året som gikk» innlegg. Jeg koser meg med å gå igjennom kamerarullen og finne frem minner. I en travel hverdag hvor ting går fort er det lett å glemme hvor mye fint man har fått være med på og hvor mye man har klart å få til i løpet av ett år. Og husk at dette er highlights fra mitt liv og at det bak prosjektene ligger år med planlegging, møter, motgang og ting som ikke alltid gikk helt som man hadde sett for seg da man startet. Men akkurat det å kunne snu motgang og klare å snu hinder til noe positivt er for meg nøkkelen i business.

Jeg har lansert mitt eget klesmerke i år og slått rekorder, åpnet egne butikk, jeg ble gravid, camillapihl.no har blitt ett nettmagasin med hele 5 fulltidsansatte, Camilla Pihl Cosmetics har vokst til nye høyder, Knit Camilla Pihl har hatt en supervekst og i løpet av 2020 kommer det en rekke nye prosjekter jeg har jobbet lenge med og som jeg gleder meg til å dele med dere!

2019! Du har vært helt fantastisk og nok en gang sitter jeg igjen med en enorm takknemlighet! Og takk til alle dere som følger meg og støtter meg på veien min! Og takk til alle samarbeidspartnere og fine folk jeg har på teamene mine. Alt i alt er  det hundrevis av flinke mennesker om jobber daglig med min business og gjør at drømmene mine går i oppfyllelse. Ganske sykt! Takk for ett fantastisk tiår!

JANUAR  2019

 

Jeg startet året på Nihi Sumba, det vakreste stedet på jord med hester på stranden , vill natur og skilpaddelove!

Jeg kom hjem og vant ÅRETS BUSINESS 2018 under VIXEN INFLUENCER AWARDS.

Og sånn som dette så det ut da jeg tok i mot prisen!

Skikkelig stor stas!

Randi begynt å jobbe fulltid i nettmagasinet camillapihl.no, og plutselig var vi en redaksjon med 4 fine! Og pr. dags dato er vi hele 6 stykker som jobber daglig med camillapihl.no.

FEBRUAR 2019

Designteamet og jeg mitt dro til København på Fashion Week. Ikke for å se på så mange shows, men…

for å  selge inn den alle første CAMILLA PIHL kolleksjonen på CIFF. En messe for innkjøpere. HELT surrealistisk gøy å se logoen sin på vegg for første gang og ikke minst se responsen fra  kunder og butikker.

Vi ville at CAMILLA PIHL  standen  skulle ha samme stemning og vibb som kontoret mitt i Oslo, så da gjenskapte vi rett og slett kontoret mitt i København!

Fine dager og en stor milepæl i min karriere. Dager jeg aldri kommer til å glemme! Gleder meg til en dag til å titte tilbake på disse bildene og tenke at det var her det startet!

Jeg dro hjem og hadde covershoot med ELLE. Måtte holde det hemmelig for dere da magasinet ikke kom ut før noen måneder senere.

selv om min aller første Camilla Pihl kolleksjon ikke var lansert enda var vi godt i gang med å designe den neste.

Jeg hadde kampanjeshoot med garnet mitt for å lansere 5 nye fine vårfarger og masse nye oppskrifter til www.camillapihlstrikk.no/

Jeg dro til Marbella og tok de aller første kampanjebildene til CAMILLA PIHL WEAR.

Alt var fortsatt veldig hemmelig og bilder med klær fra kolleksjonen kunne ikke deles, men hestene kunne jeg dele. Drømmedag!

 

MARS 2019

Stor stas da mitt andre ELLE COVER kom på trykk, og dere for første gang kunne se plagg fra CAMILLA PIHL WEAR kolleksjonen min i magasinet og på elle.no!

Jeg lanserte nye fine vårfarger i garnet mitt Olava, Fnugg og Pihlros.

Og masse nye gratis oppskrifter på www.camillapihlstrikk.no

Kroppserien fra SKIN CAMILLA PIHL ble nominert til ÅRETS KROPPSPLEIESERIE – Selektiv distribusjon under Norwegian Cosmetics Award.

 

APRIL 2019

Med stor stor stolthet lanserte jeg min egen solserie SUN CAMILLA PIHL! En solserie fri for parfyme og som innfrir de strenge kravene til Svanemerket og Asthma & Allergy Nordic. Alle formuleringene 100% cruelty free, fri for parabener, cocamide DEA, MI og kathon.
Formuleringene er også 100% fri for de mye omtalte «verstingene» Oxybenzone og Octinoxate, som er forbudt på Hawaii da de skader korall-rev og annet dyreliv .

Svanemerket er den offisielle miljømerkeordningen, som stiller strenge krav til hele produktets livssyklus; det setter krav til alt fra hvordan kjemikaliene i formuleringen brukes, at produktene er laget av nedbrytbare ingredienser, hvordan emballasjen er utformet og til hvor effektive produktene er.
Svanemerkede produkter til hud og hår er blant de minst miljøbelastende produktene innenfor sin kategori og gjør det lettere for forbruker å velge mer miljøvennlige produkter og redusere miljøskader.
Svanemerket er en ikke-kommersiell merkeordning, som vil si at for å få dette merket på sine produkter må en produsent dokumentere at alle kravene innfris.

Skikkelig stolt av dette!

BOOM! Så var dagen da min aller første kleskolleksjon skulle lanseres kommet! Etter flere års arbeid kunne vi åpne dørene! Og for en start vi fikk!!

Evig takknemlig for all støtte fra butikker som tok inn merket mitt og ikke minst til alle trofaste fine kunder som har omfavnet oss fra dag 1. Retail er en utfordrende bransje og jeg er så takknemlig!!

MAI 2019

CAMILLA PIHL WEAR trengte flere mennesker på teamet så i mai lyste vi ut en ny stilling etter en ny intern/designer på teamet vårt.

Nøt at sommeren kom litt tidlig!

Lanserte ett helt magisk hårpudder. Din nye bestevenn til glatt og tynt hår!

Og delte flere fine nye strikkeopskrifter med dere på www.camillapihlstrikk.no

og ruslet rundt i gatene i klær fra egen kolleksjon!!

JUNI 2019

Startet juni med siste fitting og godkjenning av  SS20 kolleksjonen med designteamet mitt. Gjorde oss klare for nok en messe i København og begynte å jobbe med planlegging av høst og vinterkolleksjonen.

Dro på ELLE sin sommerfest i egen kjole fra CAMILLA PIHL WEAR i øsende pøsende sommerregn.

Jeg ble overrasket med tidenes surprisefest på bursdagen min og en leilighet full av ballonger!

Slapp en helt ny eksklusiv produktserie fra Skin Camilla Pihl! Instant Miracle heter serien og det aller første produktet vi lanserte var Instant Miracle Ginseng Super Peel! En effektiv peeling til ansiktet helt uten korn, som fjerner døde hudceller på 1-2-3!

Jeg feiret kjærligheten og PRIDE med de fineste jeg vet om!

Hadde shoot med CAMILLAPIHL WEAR sin høst og vinterkollekjson med fine modeller til nettbutikken vår.

 

JULI 2019

Pakket vesken og dro på ferie.

Dro til deilige strøk.. Thailand og Fillipinene.

Tok det helt tranquilo.

Lanserte SKIN CAMILLA PIHL ULTRA NOURISHING BODYBUTTER! Ett ultra fuktighetsgivende body butter beriket med mykgjørende jojobaolje og sheasmør som lukter skikkelig godt!

Og lanserte verdens fineste og beste glow mist!

AUGUST 2019

Dro til København Fashion Week.

– for å være på CIFF messen med CAMILLA PIHL WEAR for andre gang, og fant ut at jeg var gravid!

Dette bildet er ekstra fint da det ble tatt den dagen vi fant ut av at det lå en liten i magen og ingen andre enn jeg og Peter visste om det!

Vi solgte inn SS20 kolleksjonen (som er koko fin) til nye og eksisterende kunder og butikker!

Gleder meg koko mye til å vise dere den! De første plaggene kommer allerede i februar!

Og dette er en av favorittkjolene fra den nye CAMILLA PIHL WEAR SS20 kolleksjonen dere kan glede dere til!

Lanserte en eksklusiv maske i CAMILLA PIHL COSMETICS! Vi kaller den bare facelift in a bottle. Må testes!

 

SEPTEMBER 2019

Vi lanserte CAMILLA PIHL WEAR sin høst og vinterkolleksjon!

Vi tok de fineste kampanjebildene til CAMILLA PIHL WEAR SS20 kolleksjonen på en fin liten hytte på Holmsbu. Tema for shooten: norsk sommer!

Har ikke viste dere ett eneste bilde fra den nye kampanjene enda, men her kommer en liten smakebit!<3

Vi fant det mest fantastiske lokalet i Prinsens gate til den aller første CAMILLA PIHL WEAR butikken, og satte i gang med planlegging av oppussing og klargjøring av butikk midt i Promenaden i Oslo. Klikk her om du vil lese mer!

Jeg prøvde så godt jeg kunne å skjule magen på photoshoot med garnet mitt. Nye høstfarger i garnet og strikkeoppskrifter som skulle lanseres.

Du vet det fine håret man får etter en dag på stranden ? Vi lanserte HAIR CAMILLA PIHL Beachy waves, som gir volum og tekstur til håret ditt.

Det ble umulig å gjemme bort magen og endelig kunne jeg dele med dere AT JEG VAR GRAVID!!!

Og så fantastisk hyggelig det var å dele! Sååååååååå mye kjærlighet!!! Tusen takk!

Etter mange fantastiske år solgte vi leiligheten vår, og en liten titt på den kan du se her. I løpet av sommeren 2020 er vi på plass med en liten ny i familien et helt nytt sted. Gleder meg så til å vise dere!

Jeg og Peter dro til København igjen og kunne for første gang se den lille på ultralyd! Ett helt magisk fint øyeblikk! <3

OKTOBER 2019

Jeg var på en supersecret shoot med CAMILLA PIHL COSMETICS. Ett lite hint: GLOW! GLOW! GLOW!

Ett nytt prosjekt vi lanserer til 2020 som jeg gleder meg så mye til at jeg får sommerfugler i magen!

Dette er en livslang drøm som går i oppfyllelse. Launching Spring 2020! Både prosjektet og baby!

Og apropos de minste! Jeg lanserte de søteste strikkeoppskriftene til kids!

Vi åpnet dørene til den aller første CAMILLA PIHL WEAR butikken og har hatt en helt fantastisk start! Tusen takk til alle som har vært innom oss. Vi startet som en popup, men vi har kommet for å bli!

NOVEMBER 2019

Lanserte de søteste gavesettene med CAMILLA PIHL COSMETICS.

Hadde nok en shoot med CAMILLA PIHL WEAR sin kommende vår og sommerkolleksjon!

Gleder meg så utrolig med å vise den frem til dere!

Ganske deilig å få være bak kamera også!

Lanserte nye strikkeoppskrifter med julegensere til KNIT CAMILLA PIHL universet.

Firmaet vårt (Peters & Pihl ventures) er i utvikling og vekst. Vi i Camilla Pihl Cosmetics inngikk et partnerskap med fineste Sophie Elise, og sammen utviklet og lanserte vi en braksuksess; Glöd Sophie Elise.

 

DESEMBER 2019

Lanserte ett nytt stylingprodukt i CAMILLA PIHL COSMETICS.

Koste meg skikkelig med at magen ble større…

.. og større mens jeg var i uendelig mange møte og la planer for lanseringer og nye prosjekter i 2020.

Endte siste dagen i året med bursdagsfeiring av Peter, takknemlighet og en rolig nyttårsaften hjemme i leiligheten i joggebukse! Helt perfekt avslutning på ett helt nydelig år!