Kakao på pinne

VARM KAKAO ER ALDRI FEIL 

Det er ingen tvil om at i i redaksjonen elsker kakao og vi elsker å eksprimentere med nye oppskrifter. Vi har delt en haug av gode oppskrifter i arkivet du finner her, eller ved å søke på varmsjokolade, kakao eller cocoa i søkefeltet vårt. Vi må nok si at kakao på pinne er det mest geniale vi vet om at the moment.

For å lage kakao på pinne trenger du: 
Mørk sjokolade
Isbitform i silikon
Sugerør, ispinner eller noe annet du kan holde i

Start med å smelte sjokoladen i et vannbad, for å fylle en isbitform brukte jeg ca 400 g sjokolade. Når sjokoladen har smeltet heller du det over i isbitformene og lar det avkjøle seg i 10-15 minutters tid på kjøkkenbenken. Putt oppi sugerør eller ispinner og sett kaldt i noen timer til sjokoladen stivner. Ta deretter ut alle pinnene med sjokolade og oppbevar i kjøleskapet. Når du har lyst på varm sjokolade varmer du bare opp melk og putte en pinne oppi – genialt!

Mmm.. Kos deg!