Bli med til magiske Andalusía

VIL DU VÆRE MED OSS I REDAKSJONEN PÅ TUR?

Før jul så avslørte vi at vi holder på å planlegge en fantastisk reise, og at vi vil ha med dere som følger oss på denne reisen. Vi har fylt reisen med akkurat de tingene vi liker – deilige dager fylt med yoga & mindfullness, sunn mat, nydelige omgivelser og muligheter for å koble helt av og kreativt påfyll i form av fotokurs og inspirerende workshops.

I april setter vi snuten mot Spania, nærmere bestemt Andalusìa. Vi har funnet en fantastisk gammel herregård fra begynnelsen av det nittende århundre, som vi og reisefølget får ha helt for oss selv. Her finnes det er vakker hage med appelsintrær, basseng og nydelig utsikt over den frodige dalen.

Hvert måltid blir laget av sunne, håndplukkede råvarer som kokkene har hentet fra de lokale gårdene og frukthagene.

Herregården er bygget i kolonistil og ligger vakkert til i Valle de Lecrín, et frodig dalstrøk kjent for sine appelsinlunder.

Det vil bli daglige yoga- eller meditasjonsøkter tilpasset alle nivåer, uansett om du er nybegynner eller mer dreven. Vi har håndplukket en norsk yogainstruktør som vil guide oss gjennom mange deilige økter i disse nydelige omgivelsene.

Det vil også være godt med tid til å slappe av, utforske nærområdet, lese bok ved bassenget eller gjøre akkurat som man vil – her skal vi legge bort alt stress og mas og puste med magen.

Vi vil også ha fokus på at man skal bli inspirert og få kreativt påfyll. Det vil bli et fotokurs der vi vil lære bort smarte triks og tips. Her trenger du ikke noe fancy kamera, vi legger opp til et kurs der man kan lære hvordan man kan ta bedre bilder med mobilen sin. Vi kommer også til å holde en workshop med fokus på borddekking, der vi improviserer med elementer fra naturen.

Vi tar også turen til den vakre byen Granada, der man blant annet kan oppleve palasset Alhambra som ligger på UNESCO’s verdensarvliste.

Har du lyst til å bli med Marthe, Titte og Randi i redaksjonen på en fantastisk tur? Du kan finne mer informasjon her. Vi har ganske begrenset med plasser igjen på denne turen, har du spørsmål angående turen eller vil booke plass så kan du kontakte Andrea Rosso i Journeys.no, som vi arrangerer denne turen i samarbeid med – send Andrea en mail på [email protected]

Det blir også noen overraskelser, og en goodiebag som vi fyller med våre favoritter. Vi gleder oss vanvittig til å dele denne opplevelsen med dere!

klem fra Marthe, Titte og Randi