Rest. Relax. Restore.

OPPLEVELSEN AV ET EKSOTISK SPA HJEMME

Har du noen gang vært på et fantastisk SPA og tenkt at du har lyst til å gjenskape den deilige SPA-følelsen hjemme? Akkurat det er opprinnelsen til det australske merket iKOU. Grunnleggerne av iKOU hadde akkurat hatt en helt fantastisk SPA-opplevelse i Ubud på Bali, et SPA-rituale som ble avsluttet med et luksuriøst utendørsbad fylt opp av blomster. Der og da bestemte de seg for at denne opplevelsen, det er noe de ville gjenskape i hverdagen – og slik ble det veganske og økologiske merket iKOU til. Etter den opplevelsen bestemte de seg for at de skulle sette av tid til å skape bevisste øyeblikk av ro og velvære i den hektiske hverdagen – og inspirere andre til å gjøre det samme. Ofte er det små tingene som skal til, et deilig fotbad, å tenne et vakkert duftlys eller drikke en kopp te i stillhet.

Unn deg en liten velværepause nå i desember! Tenn noen deilige duftlys og lag deg et velgjørende fotbad. Og du, hvis du kunne tenke deg en SPA-opplevelse utenom det vanlige, så kan du booke iKOU Signature Ritual hos The Thief i Oslo – du rekker fortsatt å tipse julenissen! (Hvem vil vel ikke ha det i julegave?) iKOU sine produkter er veganske, økologiske og duftlysene er fri for parafin. Norge er det første landet i Europa der du kan få fatt i dette australske merket, og kan kjøpes hos utvalgte hoteller, SPA og hudpleiesalonger. Forhandlerlisten finner du her.