Feirer jul hjemme i år

DET BLIR EN ROLIG JUL HJEMME I ÅR

Det er 5 dager igjen til jul og jeg kjenner at jeg har ganske lave skuldre og at jeg er rute. Det eneste som gjenstår er litt mer jul i heimen, men det er bare kos og skjer i helgen. Jeg skal feire jul hjemme i år, for første gang på nesten 20 år. Siden jeg har en kul på magen så føltes det riktig å bli her og jeg kjenner at det blir fint. Jeg har til og med juletre hjemme, mitt aller første og bare det i seg selv er ganske så koselig!

En annen ting som er veldig koselig er alle de små sparkene i magen. Er veldig rart og fint å bære rundt på ett lite menneske og jeg er helt fascinert av hvor naturlig det kjennes at kroppen er i forandring.  Er og veldig takknemlig over at kroppen min spiller på lag med meg og hvor fint alt har gått så langt på veien. Tenk at det kommer en liten person inn i livet vårt til neste år. Finnes vel neppe en finere gave en det!

-Og takk for alle de fine meldingen dere sender meg om dagen. Det er utrolig hyggelig og veldig rørende at dere gleder dere så med meg.  Og ikke minst, takk for alle de fine tipsene dere deler med meg og mine gravide medsøstre. Tusen takk!

Og ja, wrapkjoler er en favoritt om dagen og da særlig med en høyhalset genser eller t-skjorte under. Denne er fra LoveLolita