Julehygge på kontoret

JULEVERKSTED, GLØGG OG JULEMUSIKK

Få ting gir oss mer julestemning enn å sette oss ned og hygge oss sammen med noen førjulsaktiviteter. Lage gløgg, spille julemusikk og skrive noen fine julekort og pakke inn julegaver – det er så koselig!

I dag har vi hatt en slik koselig dag på kontoret, der julestemningen virkelig har sneket seg inn på oss.

 

En av tingene vi liker så godt med Harmon Kardon sine høyttalere er at vi enkelt kan stemmestyre de med den integrerte Google Assistent’en – slik kan man enkelt bytte sang eller spilleliste, selv når man har hendene fulle med andre ting. På kjøkkenet har vi en Harman Kardon Citation 300, og på møterommet står den mindre høyttaleren Citation ONE.

Ved hjelp av Google Home-appen kan høyttalerne lett seriekobles, slik at musikken fyller flere rom samtidig. La julemusikken runge i hele huset, og hør gjerne på Camillas juleliste «A Merry Camilla Pihl Christmas» på Spotify. Her i redaksjonen går denne playlisten jevnt og trutt nå i advent. Låtene er både avslappende og proppfulle av julestemning, perfekt for en juleworkshop. Du finner spillelisten her.


Her kan du lese mer om Harman Kardon og deres høyttalere.