Peanut butter cups

DEILIG SUNT JULESNOP MED SJOKOLADE OG PEANØTTSMØR

Her skal du få oppskriften på en tullete god julekonfekt som du enkelt kan lage selv. Du kan lage den helt vegansk ved å bruke en vegansk mørk sjokolade. Vi har laget disse med Plantego’ sitt nye Peanøttsmør, som kan kjøpes på Rema, Meny og utvalgte Spar-butikker. Og du, vet du hva det beste med disse er? Det er julesnop du kan nyte med god samvittighet!

 

Alt du trenger for å lage disse er 2 plater vegansk mørk sjokolade, 1/2 glass Plantego’ Peanøttsmør, 1 spiseskje kokosmel, 1 spiseskje lønnesirup, litt havsalt og noen fine muffinsformer!

Smelt sjokoladen i vannbad og fordel i muffinsformer, cirka en spiseskje per form. Vend på muffinsformen slik at sjokoladen dekker kantene. Sett muffinsformene kaldt slik at sjokoladen stivner. Lag peanøttfyll av 1/2 glass Plantego’ Peanøttsmør, 1 spiseskje kokosmel og 1 spiseskje lønnesirup. Bland i en skål og rør godt. Finn frem muffinsformene med den stivnede sjokoladen og fordel cirka en spiseskje peanøttfyll i hver form. Hell over mer smeltet sjokolade slik at peanøttfyllet dekkes. La sjokoladen stivne litt før du drysser over litt havsalt.

Putt dem i en fin glasskrukke og gi bort til noen du er glad i (eller kos deg med dem selv!).