Musikk for å koble helt av

ET VARMT BAD OG LEKKER LYD SKAPER HVERDAGSMAGI

La de høye skuldrene, byens larm, alle gjøremålene i denne førjulstiden og dagens stress smelte vekk med et deilig varmt bad og avslappende toner over høyttaleren. Synk ned i det varme badet og kjenn at alle spenninger slipper taket. Unn deg litt ekstra egenpleie nå i desember.

 

God musikk fortjener gode høyttalere. Harman Kardon sin nette og fine Citation ONE er perfekt å ha stående på badet, og kan lett seriekobles sammen med Harman Kardon-høyttalere du har i resten av hjemmet – slik at hele hjemmet kan fylles av god lyd.

Deilige toner sammen med noen tente stearinlys setter stemningen for en rolig og fin ettermiddag. Og den geniale stemmestyringen gjør at man enkelt kan styre høyttaleren med stemmen, perfekt når man ligger i badekaret. Deilig musikk til et bad gjør at jeg senker skuldrene noen ekstra hakk og alt stresset fra dagen som har gått bare smelter vekk. Rett og slett hverdagsmagi i desember.

En oversikt over alle Harman Kardon sine høyttalere og forhandlerliste finner du her.