Vi dekker bord til jul

VAKRE BORD OG FØRJULSHYGGE

Det er få ting som er så hyggelig som å samles rundt et vakkert bord, med noe deilig å spise, gode samtaler og mye latter. Nettopp en slik dag har vi hatt hos oss på kontoret i dag. Og her kommer noen av våre beste tips for å dekke vakre bord for alle de hyggelige sammenkomstene i desember. Snurr film!

Et av tipsene som alltid vil gå igjen når vi dekker bord, er blomster! Å kombinere blomster og mer tradisjonell julepynt er en favoritt hos oss. Her har vi kombinert eukalyptus, bomullsblomster og små blomster i rødlilla toner med julepynten fra Rosendahl sin Karen Blixens Jul kolleksjon. Siden man ofte sitter mange timer rundt bordet, så liker vi å holde blomsterdekorasjonen ganske lave – slik at man lett kan møte blikkene til hverandre over bordet. Fyll gjerne en stor bolle med vakre blomster og noen fine julekuler. Det er også fint å fylle krus og glass med blomster, og sette rundt omkring på bordet – la det bugne litt!

Vakker julepynt er fint å bruke som serviettringer! Her har vi brukt tradisjonell julepynt fra Karen Blixens Jul fra Rosendahl som pynt på tøyserviettene. Og du, hvis det er noen vakre spiselige elementer i menyen, slik som frisk frukt – bruk de som en del av borddekkingen!

Ikke vær redd for å bruke litt farger! Jul er så mye mer en klassisk rødt. Vi har latt oss inspirere av menyen, og valgt å spille på de lune fargene på fruktene og plukket opp igjen de rød- og lillatonene i lys og blomster. Og har du litt forskjellige serviser hjemme – mix og bland, det er bare lekkert! Her har vi dekket både med Rosendahl Grand Cru, Grand Cru Sense og Grand Cru Moments.

Den vakre julepynten kan også brukes på glassene og krusene ved hver kuvert, ekstra fint blir det med en liten blomst.

Og med det håper vi du fikk litt inspirasjon til å dekke vakre bord i julen!