Jul med tørkede blomster

VI HAR PYNTET TIL JUL MED DE FINESTE TØRKEDE BLOMSTER I BUTIKKEN

Jeg ELSKER hvordan det er pyntet til jul i CAMILLA PIHL butikken i Prinsens gate 23! Med tørkede hvite og svakt lilla blomster har vi gått for Winter Wonderland stemning istedenfor den klassiske julepynten. Og jeg vil pynte slik som dette hjemme også!

Er det ikke magisk fint? Og du?  Visste du at du kan bestille varer i nettbutikken vår og hente de i butikken vår ferdig innpakket til jul? Så slipper du kø på posten og du slipper å pakke det inn hjemme. Du huker bare av «Gift Wrapping Free» når du bestiller. – Også byr vi på fri frakt frem til julaften!

Førstkommende søndag  8 desember og frem til jul har vi forresten søndagsåpent også. Velkommen skal du være! Vil du vite mer om butikken? Klikk her.