Frosty Friends & Hot Cocoa

SI HEI TIL VINTERENS SØTESTE SNØMANN

De er skikkelig søte å se på, og deilige i kakaoen – søte snømenn av marshmallows! Enkle er de å lage også, så kanskje dette kan bli en av årets hjemmelagde julegaver? Putt de i en cellofanpose sammen med din favorittoppskrift på kakao, sett på en fin sløyfe og det vil garantert bli den søteste gaven under juletreet.

Har du lyst til å lage slike? Alt du trenger er en pose med store marshmallows, trepinner (eller sugerør i papp) og konditorfarge som er sort og oransje. Et lite tips er å bruke bakenden på en fyrstikk når du skal tegne på ansikt og armer, det er litt enklere enn å bruke tuben med konditorfarge. La fargen tørke godt før du eventuelt pakker de inn. Og du, trenger du en god oppskrift på kakao så har vi flere – blant annet en med gurkemeie, en med ingefær og en deilig vegansk variant med litt vanilje.