To ting jeg liker

BJØRNEBÆR OG HÅNDLAGET KERAMIKK

Jeg var hun som aldri valgte bjørnebær, ville heller ha blåbær og bringebær. Nå sier jeg ja takk til alle tre, men bjørnebær har nok blitt en favoritt! De er søte, friske og litt sure på samme gang – og konsistensen er sjukt digg! En annen ting jeg liker, er å servere bærene mine i fin keramikk. Jeg begynner å få en liten samling med hjemmelaget norsk keramikk, og jeg blir like begeistret hver gang det dukker opp markeder hvor jeg kan kjøpe med meg noen fine kopper eller skåler hjem. Det er et håndverk jeg veldig gjerne skulle lært meg, tenk så gøy – og så mye fint man kan lage!

Vi har tipset om et sted du kan kjøpe fin keramikk, det innlegget finner du her. Jeg har kjøpt min keramikk på diverse julemarkeder opp i gjennom og krysser fingrene for at samlingen blir enda litt større etter denne julens markeder.