Giftfri neglelakk- Ja takk!

MINE FAVORITT NON TOXIC NEGLELAKKER JUST NU

Kjenner du til Kure Bazaar? Det er mine absolutte favoritt neglelakker akkurat nå og at de i tillegg er non toxic, organiske og veganske er en mega bonus! Jeg elsker den røde lakken som heter «Bohemian» og den lyserosa » French Rose.» I det siste har jeg og hatt på meg en superfin naturlig farge som heter «Blush» som og er å anbefale.

Du får kjøpt merket ( som jeg vet om ) på Gimle økologiske parfymeri og i de økologiske og non toxic neglsalongene The Nail Sudio og Another Chapter.

Kure Bazaar har og en ren og naturlig neglelakkfjerner som ikke lukter! Den må jobbes litt mer med for å fjerne all lakk på neglene, men så slipper du den sterke lukten av aceton. (Som man tenker litt ekstra på når man bærer en liten en i magen)