Oh, you smell good

MIN NYE FAVORITT I PARFYMESAMLINGEN 

På jakt etter en ny parfyme? Vi har dilla på gode dufter, og tidligere har vi tipset om favoritter som Santal 33 fra Le Labo, Jo Malone Myrrh & Tonka og Molecule 01 fra Escentric Molecules. Alle tre er skikkelige favorittdufter som vi stadig vender tilbake til!  Tam Dao fra Diptyque er en ny favoritt som jeg virkelig har lagt min elsk på, og hvis du liker duften av sandeltre så er dette mest sannsynlig en parfyme for deg og!

Jeg er ingen parfymeekspert, men jeg vet hva jeg liker og det er ofte litt dype, treaktige noter. Gjerne en parfyme jeg kan dele med samboeren! Parfymene mine er aldri av den søte varianten, men heller litt mer krydret og for noen litt mer av den maskuline sorten!

«Duften åpner skarpt og grønt med hovedsakelig sypress, etterhvert kommer den eksotiske, røkelsesaktige duften av sandeltre sammen med mykere og søtere rosetre smygende» – Heaven Scent. Jeg kunne ikke beskrevet duften bedre!

En annen ting jeg elsker med denne parfymen, er verdens søteste elefant som skjuler seg på baksiden av flasken – elsker detaljer som dette!