Hei weekend og hei desember

JULEBORD, JULESTEMNING OG BITTELITT JOBB

For første gang på mange år skal jeg feire jul hjemme, med andre ord jeg har tenkt til å omfavne julen til det fulle og skal bruke helgen på å lage litt julestemning i hjemmet. Også skal jeg på to julebord og ikke minst skal jeg bruke helgen på å komme litt ajour med mailer og diverse ting jeg ikke har rukket over i hverdagen.  Jeg vet, helgen burde brukes til å slappe av, men helgen er de eneste to dagene hvor det faktisk er litt stille og jeg får ro og litt mer overskudd til å tenke kreativt. Jeg kaller det kosejobbing, da det ikke føles som jobb, men som hygge. Å sette på deilig musikk i bakgrunnen ( Coffee Table Jazz er favoritt playlisten akkurat nå), en kanne te og ett deilig duftys på hjemmekontoret. Elsker det! Også skal jeg prøve å sette meg ned å skrive «gravid innlegget» mitt. Vet at mange er nysgjerrige, jeg har bare ikke helt hatt ro eller tid til å sette meg ned. Og det vil jeg ha, for det er veldig koselig og personlig!

Nyt helgen fine folk! Vi sette så utrolig stor pris på hver og en av dere!