En koselig julegave

GI BORT NOE SOM ER LAGET MED OMTANKE

I helgene nå før jul, arrangeres det ofte julemarkeder rundt omkring. Forrige helg var jeg innom et lite, lokalt julemarked med boder fylt opp av hjemmelagde skatter. En pose med hjemmebakst, hjemmestrikkede ullsokker og disse fine ullvottene ble med hjem fra markedet. Og nå angrer jeg meg bittert for at jeg ikke kjøpte flere slike votter – for de har jeg blitt så glad i. Tenk for en hyggelig gave å gi bort til jul. Heldigvis kommer det flere julemarkeder fremover, og da skal jeg være på utkikk etter flere fine, varme votter.

Her finner du en oversikt over julemarkeder i Oslo og omegn. Hvis du bor et annet sted så anbefaler jeg deg å søke opp julemarkeder under arrangementsiden på Facebook, der kan du enkelt finne frem til små og store markeder i nærheten av der du bor.

Og er du av den fingernemme typen, så klarer du kanskje å lage noen slike selv. Jeg kjenner at jeg gjerne skulle likt å funnet disse i flere farger under juletreet i år!