Music as Creative Fuel

FIN MUSIKK SKAPER ET KREATIVT MILJØ

Her på kontoret spilles det alltid musikk! Vi jobber veldig kreativt og da er musikken med å sette stemningen for dagens prosjekter. Siden kontoret vårt også fungerer som et fotostudio, der vi fotograferer de fleste av bildene våre, så er vi avhengig av et inspirerende miljø rundt oss. Og der har Harman Kardon nailet det med høyttalerne sine! God lyd kombinert med lekkert design som glir sømløst inn i interiøret.

Harman Kardon Citation ONE er en liten og nett høyttaler og lyden er overraskende bra! Det høres ut som man spiller fra et langt større anlegg, enn denne lille fine høyttaleren.

Siden høyttaleren er så liten er det ingen problem å flytte til andre rom, samtidig som den er enkel å koble seg på – et par tastetrykk på mobilen og musikk fyller rommet!

Høyttalere er ofte noe av det vanskeligste å plassere i et hjem, men med denne så er ikke lenger det noe problem. Og du, hvis du foretrekker sort – så har de det også! Vi elsker når god lyd også kan se bra ut!

Vi har også en Harman Kardon Citation 300 på kontoret, en litt større modell enn Citation ONE, men fortsatt like stilren og fin. Høyttalerne kan enkelt seriekobles, slik at hele kontoret vårt kan fylles av inspirerende lyd. Og ved hjelp av Google Assistent kan vi lett stemmestyre høyttalerne.

Harman Kardon har også mange andre freshe høyttalere, både reisevarianter og større høyttalere. Hele utvalget Harman Kardon høyttalere og forhandlerliste finner du her.