Korte kjoler på gravide mager

VOKSENDE MAGE OG KORTERE KJOLER

Magen vokser i turbofart om dagen, ergo alle vanlige gensere og kjoler i skapet blir bare kortere og kortere. Jeg vil gjerne bruke plagg jeg har i hengende i skapet så lenge jeg kan, og de korte sommerkjolene som blir litt for kalde (og korte) å bruke til hverdags med bare en strømpebukse til, bruker jeg nå over skinny jeans og høye støvletter. Jeg holder meg varm og føler meg fin. Kjolen er en gammel favoritt fra Zara og jeg elsker at den har en sånn fin a-form. Det føler jeg meg nemlig ekstra vel i om dagen.

Og du? H&M har noen fantastiske gravidstrømpebukser som er foret med fleece som gjør at man kan kjøre på med kjoler på vinteren uten å fryse! For jeg tror kjoler blir løsningen etterhvert. Denne magen har i hvertfall planer om å bli større! <3