En søt favoritt i glasset

SØT OG SYRLIG DRIKK AV HYLLEBÆRBLOMST

Jeg er en liten sweet tooth og syntes det er godt med søtsaker, men det må ikke bli for søtt! Akkurat nå har jeg skikkelig dilla på hyllebærblomstdrikk!  Jeg liker å piffe den opp litt med sitrus, da får akkurat passe med syrlighet. Jeg kjøper som regel de små flaskene med økologisk hyllebærblomst-drikk på matbutikker med et ekstra stort utvalg, også vanner jeg den ut litt slik at den blir som en sterk saft.

Så putter jeg oppi noen skiver med lime, fordi lime passer til alt og gir drikken en frisk syrlighet. Og isbiter om jeg har det i fryseren – mmm! Nå som vi nærmer oss desember så har jeg planer om å prøve meg på en hvit krydret gløgg av hyllebærblomst. Ser for meg at det kommer til å bli skikkelig godt!

Det fine glasset har forresten vært et duftlys fra Alchemy Produx og nå bruker jeg det som glass til hverdags. Så fint!