Questions to ask…

…YOURSELF TODAY 

Vi er virkelig på vei inn i den mørkeste tiden, og det kan man merke både på kropp og sinn. Da er det ekstra viktig å nære seg selv med positive mennesker, hyggelige aktiviteter og god energi. Titter sola frem, så løp ut å nyt den litt – det er så godt for deg!

Du kan jo avslutte denne mandagen med denne lille oppgaven:
1. Skriv ned 7 ting du virkelig er god på, gjør to av de tingene i i løpet av uka.
2. Hva er dine 3 største lidenskaper? Du vet de tingene du elsker å gjøre, som gir deg masse energi og motivasjon. Gjør du nok av de? Hva skal til for at du kan gjøre mer av de tingene? Legg til rette for at du skal kunne gjøre mer av dette i hverdagen.
3. Hva trenger du mer av i livet ditt akkurat nå? Kjenn godt etter. Fyll livet ditt med mer av akkurat det.