En søndag med Elemis

LET’S DO A SUNDAY SPA DAY

Når var sist gang du unnet deg et skikkelig hjemmespa, der du setter av flere timer til å bare være god mot deg selv? Søndager er den perfekte dagen for hjemmespa. På søndager har man gjerne ekstra god tid og da passer det perfekt å unne seg litt deilig selvpleie – gi ansiktet og kroppen en god skrubb, etterfulgt av deilige ansiktsmasker, et deilig varmt bad eller en god dusj etterfulgt av deilige mykgjørende oljer og kremer. En perfekt avslutning på uken. Elemis gjør det enkelt å få den deilige spafølelsen hjemme, med deilige produkter for både ansikt og kropp som lukter himmelsk og gjør underverker for hud og sinn.

Hva tenker du når du hører ingredienser som grønnkål, avokadoolje, Matcha te og chiafrø? Sjukt fresht, ikke sant? Det høres nesten ut som ingredienser til en digg smoothie, men det er bare noen få av de naturlige ingredisenene som Superfood serien til Elemis inneholder. De deilige veganske produktene er proppet med næringsfulle naturlige ingredienser som mater huden din! Elemis sin superfood serie gir huden en skikkelig boost fra utsiden med den rene kraften fra konsentrerte superfoods, og inneholder også prebiotiske ingredienser som styrker hudens gode bakterier og legger grunnlaget for en sterkere, sunnere hud. Tanken bak Superfood serien til Elemis er at det som er bra for kroppen, også er bra for huden! Elemis Superfood er en næringsrik, vegan-vennlig produktserie som passer alle aldre, alle hudtyper og alle livsstiler. 

Sunday Spa Day startet med en fresh grønn smoothie og deilig komplett ansiktspleie med Elemis sin Superfood serie. Det er så deilig å ha tid til å både skrubbe huden, ta masker og påføre huden alt den trenger av serum og kremer – man føler seg som et nytt menneske! Lag deg en deilig kopp te mens og les litt i et av dine favorittmagasiner. Den deilige misten i Superfood serien luktet forresten så godt at vi måtte spraye litt i rommet – instant SPA stemning!

For den ultimate avslapningen på søndagen så avsluttes spadagen med et varmt deilig bad før sengetid. Boblebad med muskelavslappende soak og en mykgjørende skrubb. Elemis sine Body Performance produkter har en deilig frisk duft som lar tankene vandre til Hammam bad og deilige sparitualer. Deretter skjemme bort kroppen med deilige mykgjørende kremer før man kryper til sengs i total zenmodus.

Følg gjerne Elemis_norge på instagram og finn din nærmeste Elemis forhandler her.