Gi bort deilig hårpleie i julegave

FINE, KOMPLETTE GAVESETT FRA MOROCCANOIL

I år har Morrocanoil kommet med tre fine gavesett til jul – Hydration Christmas Kit, Repair Christmas Kit og Volume Christmas Kit! En perfekt gave til noen som fortjener litt ekstra egenpleie. Hvert sett inneholder shampoo og balsam tilpasset ulike behov og et stylingprodukt.

Vi i redaksjonen fant fort ut hvilke sett som passet oss best. Marthe har krøller fra naturens side og bruker rettetang nesten daglig, noe som selvfølgelig sliter endel på håret – så Repair er midt i blinken for henne. Randi har et ganske viltert hår med mye fall og trenger produkter som roer ned håret og gir masse fukt, så Hydration kitet er perfekt.

Hydration Christmas Kit inneholder fuktighetsgivende shampoo, balsam og Moroccanoil treatment – og er perfekt for hår som trenger masse fukt og næring. Repair Christmas Kit inneholder shampoo, balsam og Moroccanoil sin Mending Infusion, en lett krem som er super for slitte tupper. Volume Christmas Kit inneholder shampoo og balsam som gir fukt uten å tynge håret og en Root Boost som gir håret godt med volum.

Julegavesettene til Moroccanoil koster 399,- og kan kjøpes på salonger som fører Moroccanoil i hele Norge, finn din nærmeste salong her.