Easy peasy nachos

HJEMMELAGDE NACHOCHIPS PÅ ET BLUNK

Å lage nachochips selv er superenkelt, i hvertfall hvis du følger denne fremgangsmåten basert på ferdige tacolefser. Og de smaker så digg, at sjansen er stor for at du alltid kommer til å lage de selv heretter!

Alt du trenger er en pose med tacolefser, en god matolje, himalayasalt og paprikapulver. Begynn med å klippe, eller kutte tacolefsene opp i passende store biter og legg de i en stor bolle. Hell over godt med olje, bruk cirka 0,5 spiseskje olje per lefse. Har du klippet opp 8 tacolefser, så trenger du cirka 4 spiseskjeer olje. Vi brukte en olivenolje med hvitløk i, noe som ga en ekstra god smak (chiliolje er sikkert digg og) – men vanlig olje uten smak fungerer også. Strø deretter over godt med paprikapulver og litt salt. Bland godt og sørg for at alle bitene er godt dekket av krydderet og oljen. Fordel utover 1-2 bakepapirkledde stekebrett, pass på at nachoschipsene ikke ligger så mye oppå hverandre. Stek i ovnen i cirka 10-15 minutter på 160 grader. De er ferdige når de har fått en gylden farge og er sprø.

Server til tacoen, eller alene sammen med et par digge salsaer!